Bezoek het museum met de museumPASSmusées

januari
2019

De Belg loopt warm voor de museumpas. Sinds de lancering in september zijn er in ons land al bijna 45.000 museumpassen verkocht. Met de museumPASSmusées kan je voor 50 euro een jaar lang meer dan 130 musea bezoeken in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Sinds kort horen het Turnhoutse Speelkaartenmuseum, het Begijnhofmuseum en het Taxandriamuseum  daar ook bij!

De museumpas kost 50 euro. Hiervoor ontvang je eindeloos veel ervaringen:

• een jaar lang gratis toegang tot de vaste collecties van de deelnemende Belgische musea - vanaf het moment van registratie gaat het jaar in
  • gratis toegang of een fikse korting bij tijdelijke tentoonstellingen
  • de maandelijkse nieuwsbrief met unieke museumtips en interviews met curatoren tot nieuws over tentoonstellingen en collecties

Museumliefhebbers met een kansentarief kunnen aan de balie een museumpas kopen voor 10 euro.

Museumpas2