Borduren op kleding

8
april
2019

Zaterdag 21 september 2019

Borduren is weer helemaal in! We zien de mooiste borduurcreaties op Instagram of Pinterest. Borduurwerk geeft een prachtige, eigen touch aan een kledingstuk. Uniek dus!
Eva Verbruggen - freelance handwerkster met een passie voor textiel, papier en natuur -komt speciaal naar Turnhout om jou goesting te doen krijgen in het borduren!

Breng een kledingstuk naar keuze mee, zolang het maar geen stretch bevat, bv. een licht jeansjasje, -hemd of -broek, of een jurk in geweven katoen of linnen. Ook een keukenhanddoek of een zakdoek werken prima.
Eva bekijkt samen met jou de haalbaarheid van je idee. Je krijgt een initiatie in een aantal basissteken en leert van haar hoe je te werk kunt gaan. Tijdens de workshop begeleidt ze je op jouw ritme.
Borduren op kledingVoor deze workshop heb je geen ervaring nodig. Op het einde heb je verschillende steken onder de knie en een afgewerkt ontwerp. Heb je een grote tekening gekozen? Dan kun je die thuis nog verder afwerken.

EVA wie?
Eva Verbruggen heeft van handwerken haar beroep gemaakt. Ze verkoopt eigen werk in haar webshop, maar ontwerpt ook voor creatieve bedrijven en magazines (Veritas, Libelle, Nest). In "Het Atelier van Eva V." geeft ze workshops in een gemoedelijke sfeer.

  • Zaterdag 21 september 2019 van 14 tot 17 uur
  • Begijnhofmuseum, Begijnhof 56, Turnhout
  • Deelname: 60 euro
  • Schrijf je nu in!